Vintage Photobooth De Lachdoos

Wat is een photobooth?

  /  Wat is een photobooth?

Een photobooth is een begrip overgewaaid vanuit Amerika en is sedert enkele jaren onmisbaar op huwelijken, communies, verjaardagen, bedrijfsevents en andere evenementen.

 

De photobooth als feestfotograaf

Een photobooth is een soort fotohokje waar genodigden foto’s van zichzelf kunnen nemen. Deze zelfstandige feestfotograaf staat garant voor de meest hilarische foto’s.

Jullie gasten nemen plaats voor de photobooth en met één druk op de knop nemen ze ludieke foto’s van zichzelf. Er worden telkens 3 foto’s genomen. Tussen elke foto heeft men enkele seconden tijd om van look of pose te veranderen. De talloze props die meegeleverd worden zijn daarbij onmisbaar: leuke hoeden, brilletjes, snorren, rode lippen, grappige opschriften en meer!

Vervolgens worden de genomen foto’s afgedrukt op leuke fotostrookjes. Op die manier hebben de gasten meteen een leuk aandenken om mee naar huis te nemen. Deze strookjes zijn volledig personaliseerbaar: plaats onderaan een foto van de bruiloft zelf, voeg uw bedrijfslogo toe, … Alles is mogelijk !

 

Hoge kwaliteit

De Lachdoos beschikt over een professionele spiegelreflexcamera en externe flitsapparatuur. Hierdoor kunnen wij foto’s van de hoogste kwaliteit afleveren.

Niet enkel krijgt elke genodigde een tastbare herinnering aan uw fantastisch feest of memorabel evenement. Uzelf krijgt nadien ook alle foto’s digitaal thuisgestuurd.

Liever een uniek aandenken aan uw feest? Bekijk dan zeker onze talrijke opties zoals de fotomuur, het fotoalbum, ons gastenboek, enz.

Vintage Photobooth De Lachdoos

Stel uw eigen pakket samen

Vanaf € 285,-

Personaliseer uw feest door het samenstellen van een pakket dat het best bij uw wensen aanleunt. Bekijk alle pakketten en kies deze die het best past bij uw budget en evenement.